telefon icon
Comenzi telefonice
0741 145 725 / 0723 680 260
email icon
E-mail
orders[at]coolsmile.ro
CoolSmile
Cum comand.
Ghidul CoolSmile pentru cumpărături online.

 

 

Pasul 1. Odată ce ai ales produsul dorit, primul pas este să îl plasezi în coşul de cumpărături, apăsând butonul „Adaugă în coş”.

 

Pasul 2. Secțiunea „Coș de cumpărături” îți oferă posibilitatea de a verifica produsele adăugate, de a schimba cantitatea lor sau de a renunţa la unele produse. Dacă dorești să adaugi produse noi în coşul de cumpărături, apasă butonul din meniu „Produsele  noastre” și parcurge din nou Pasul 1. Produsele adăugate în coşul de cumpărături vor rămâne acolo până când comanda este finalizată sau până când le ștergi manual.

 

Pasul 3. Verifică secțiunea „Coș de cumpărături” pentru a vedea componența comenzii tale și dacă ești mulțumit de produsele și cantitățile alese.

 

Pasul 4 (opțional). Dacă deţii un cod promoţional, introdu-l în câmpul aferent „Cod promoțional” şi bucură-te de beneficiile pe care ți le oferă.

 

Pasul 5. După ce ai adăugat în coş toate produsele dorite, ai două opțiuni:

 

- Butonul „Autentifică-te”: pentru a te autentifica în magazinul nostru online și a finaliza comanda;

 

- Butonul „Comandă”: dacă nu ai cumpărat niciodată de la noi și nu deții un cont pe platformă. Aici vei putea completa formularul de comandă cu datele de livrare. Poți fi înregistrat automat după prima achiziţie dacă bifezi căsuța „Vreau să mă înregistrez”. Informaţiile legate de înregistrare şi acces vor fi trimise pe adresa ta de e-mail.

 

Pasul 6. „Introducerea datelor” reprezintă introducerea şi verificarea datelor de livrare şi alegerea metodei de cumpărare. La acest pas, clienţii care sunt deja înscrişi în baza de date trebuie să verifice acurateţea datelor deja introduse și să aleagă metoda de plată. Noii clienţi trebuie să completeze datele cerute și să aleagă metoda de plată.

 

Pasul 7. Dacă datele introduse sunt corecte, confirmă apăsând butonul „Trimite Comanda” .

 

Pasul 8. Comanda ta va fi plasată şi confirmată pe e-mail. Următorii paşii depind de metoda de plată aleasă:

 

·         Plată Ramburs: atunci când administratorul confirmă şi procesează comanda, produsele vor fi expediate la adresa de livrare. Curierul te va contacta telefonic şi îți va transmite ziua şi ora estimată a livrării. Plata o vei face în numerar la recepționarea produselor.

 

·         Online cu cardul: Dacă ai ales metoda de plata „Online cu cardul”, în urma apăsării butonului „Trimite Comanda” vei fi redirecționat către site-ul procesorului de plăți unde vei completa datele personale de pe card. Tranzacția este securizată. La sfârșit vei primi un mesaj de confirmare „Comanda a fost efectuatată”. Produsele comandate vor fi livrate la adresa de livrare. Curierul te va contacta telefonic şi te va informa referitor la ziua şi ora estimată a livrării. Nu vei avea nimic de achitat la recepționarea produselor.

 

Pentru mai multe informații despre metodele de plată, vizitează pagina Cum plătesc.

 

În ambele cazuri, vei primi un e-mail de confirmare a comenzii. Dacă ești înregistrat sau ai ales opțiunea „Vreau să mă înregistrez”, ai posibilitatea de a vizualiza „Comenzile mele”, „Adresa de livrare” şi de a schimba datele personale oricând, apăsând butonul „Contul meu”.

 

Pentru orice nelămuriri privind plasarea comenzii online, ne poți contacta telefonic la numerele: 0723.680.260 sau 0741.145.725.

 Urmareste-ne pe instagram.
@coolsmilero
Navigatie.
Program.
Relatii clienti:
Luni - Sambata
9:00 - 22:00
Expeditii:
Luni - Vineri
10:00 - 16:00
0723 680 260
Reclamatii:
0749 819 708
Informatii contact.
Str. Portului 3, Bl.P2
Constanta
COMENZI TELEFONICE:
0741 145 725 / 0723 680 260
E-MAIL
orders[at]coolsmile.ro


© 2005 - 2017 CoolSmile - Albirea dintilor - in 3 zile. All rights reserved. ANPC Harta Site - Politica Privata