Pentru a va indruma in alegerea produsului potrivit va rugam sa ne lasati datele dvs de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp
Nume complet
Telefon
Trimite

Puteti plati online cu cardul de credit in rate fara dobanda. Pentru mai multe detalii apasati aici.*

Cum comand
Ghid pas cu pas pentru cumparaturi

 

1. Alegeţi produsul din categoria "Produsele noastre" şi puneţi-l în coşul de cumpărături, apăsând pe “Adaugă în coş”.

 

2. Aveţi posibilitatea de a verifica produsele adaugate in coşul de cumpărături, de a modifica cantitatea lor sau de a renunţa la  unele produse. Dacă vreţi să adăugaţi produse noi în coşul de cumpărături, apăsaţi butonul “Produsele  noastre”.


3. Produsele din coşul de cumpărături vor rămâne în coş până când comanda este completată. Puteţi modifica comanda în orice moment prin a adăuga  noi produse sau puteţi renunţa la orice produs deja existent în coş. De asemenea, veţi putea renunţa la produsele deja existente în coş în orice moment.
 

4. Verificaţi dacă comanda dvs conţine toate produsele adăugate în coş.
 

5. După ce aţi adăugat în coş toate produsele pe care le doriţi, apăsaţi butonul “Autentifica-te”, urmând să vă autentificati în magazinul nostru online sau dacă nu aţi cumpărat niciodată de la magazinul nostru online şi nu sunteti înregistrat, apasati butonul "Comanda" , urmand sa completati formularul de comanda. Puteti fi înregistrat automat după prima achiziţie daca bifati casuta "Vreau sa ma inregistrez". Informaţiile legate de înregistrare şi acces vor fi trimise pe adresa dvs. de e-mail.

 

6. Următorul pas "Introducerea datelor" reprezintă introducerea şi verificarea datelor şi a metodei de cumpărare. În acest moment clienţii care sunt deja înscrişi în baza de date trebuie să verifice acurateţea datelor deja introduse, să aleagă metoda de plată. Noii clienţi trebuie să completeze datele cerute si să aleagă metoda de plată.
 

7.  Dacă aveţi un cod promoţional, introduceţi-l şi pe acesta pentru a vă bucura de beneficii. Dacă datele introduse sunt cele corecte, confirmati apasand butonul "Trimite Comanda" .

Comanda dvs. va fi plasată şi confirmată la adresa dvs. de e-mail. Următorii paşii depind de metoda de plată aleasă:

Plată Ramburs: Atunci când administratorul confirmă şi procesează comanda, produsele comandate vor fi livrate la adresa de livrare. Curierul vă va telefona înainte de livrare şi vă va informa de ziua şi ora estimată a livrării. Plata se va face în numerar la livrare.

 

OnLine cu cardul: In cazul in care ati ales metoda de plata "OnLine cu cardul" , apasand butonul "Trimite Comanda" veti fi redirectionat catre siteul procesorului de carduri unde veti completa datele dvs personale de pe card. Tranzactia fiind securizata.La sfarsit veti primi un mesaj de confirmare "Comanda a fost efectuatata". Administratorul confirmă şi procesează comanda, produsele comandate vor fi livrate la adresa de livrare. Curierul vă va telefona înainte de livrare şi vă va informa de ziua şi ora estimată a livrării.

 

    Veţi primi un un e-mail pe adresa dvs cu confirmarea comenzii.Daca sunteti inregistrat sau ati ales optiunea vreau sa ma inregistrez aveţi posibilitatea de a  vizualiza "Comenzile mele", "Adresa de livrare" şi schimba datele personale apasand butonul "Contul meu".

best replica watches


Ce inseamna nivelul de albire
  • Nivelul 1 2 nuante
  • Nivelul 2 3 nuante
  • Nivelul 3 4 nuante
  • Nivelul 4 5-6 nuante
  • Nivelul 5 6 nuante
  • Nivelul 6 7-10 nuante
© 2005 - 2017 CoolSmile - Albirea dintilor - in 3 zile. All rights reserved. All copy and claims valid only in Romania | Twitter