telefon icon
Comenzi telefonice
0741 145 725 / 0723 680 260
email icon
E-mail
orders[at]coolsmile.ro
CoolSmile
Despre noi.
Am lansat CoolSmile din dorinta de a introduce pe piata romana cele mai bune produse de albire a dintilor de pe plan international. Desi inceputul nu a fost usor, iata ca am reusit! La scurt timp dupa lansare au aparut si primii clienti, respectiv primele rezultate ale produselor noastre Am devenit creatori de zambete la cel mai inalt nivel.
Un zambet alb stralucitor te diferentiaza!
Dintotdeauna, ținta noastră a fost să aducem rezultate vizibile și satisfăcătoare clienților noștri. Având o experiență mare în acest domeniu, am reușit până în prezent să aducem un zâmbet strălucitor pentru peste 100.000 de clienți. Iată ce trebuie să știi despre produsele noastre pentru albirea dinților, înainte de folosire.
De ce să alegi produsele CoolSmile?
Dacă vrei să obții rezultate profesionale în albirea dinților de acasă, fără să cheltuiești o sumă considerabilă de bani, la CoolSmile găsești soluția. Comercializăm produse de albire dinți aparținând unor mărci renumite, precum: Crest 3D White Whitestrips, Luster Premium White, Britesmile, Rembrandt. Aceste produse și tratamente sunt special concepute pentru cei care își doresc un zâmbet alb și frumos, fără a mai plăti pentru o albire a dinților profesională în cabinet.
100.000
Clienți mulțumiți
35
Produse
12
Ani de experiență
Produse Originale de calitate.
În urmă cu mai bine de 10 ani, tratamentele de albire a dinților nu erau la îndemâna oricărui român. Persoanele care doreau la acea vreme dinți mai albi apelau la medicii stomatologi, pentru tratamente nu tocmai accesibile ca preț.
De aceea, în 2005, echipa noastră cu experiența în domeniul albirii dinților a lansat CoolSmile, primul magazin online din România dedicat exclusiv produselor de albire a dinților acasă. Magazinul nostru online CoolSmile îți pune la dispoziție produse și tratamente aparținând unor mărci renumite în domeniul albirii dinților, precum: Crest 3D Whitestrips, Luster Premium White, Britesmile, Rembrandt ș.a.
Comercializăm doar produse și tratamente originale cu certificate de conformitate, importate direct din SUA, de calitate superioară. Pentru mai multe detalii, vizitează pagina Produse pentru albirea dintilor.
Afla despre rezultate.
Din anul 2005 Coolsmile a introdus pe piața românească cele mai bune produse de albire a dinților de pe plan internațional. Deși începutul nu a fost ușor, iată că am reușit!
La scurt timp după lansare, au apărut și primii clienți, respectiv primele rezultate ale produselor noastre.
Peste 100.000 de clienți mulțumiți
Am devenit creatori de zâmbete la cel mai înalt nivel. Cu ajutorul specialiștilor noștri și a serviciilor de consultanță gratuită oferite clienților, aceștia au reușit să obțină pe cont propriu, în locuințele lor, acel zâmbet alb care să-i diferențieze. Pentru că orice zâmbet este contagios iar vestea unui zâmbet strălucitor se răspândește repede, am reușit ca până în prezent să oferim zâmbete strălucitoare pentru peste 100.000 de clienți mulțumiți.
Satisfactia dvs. este garantata.
Produsele noastre sunt confortabil și simplu de folosit și îți aduc rezultate vizibile chiar și după prima aplicare de tratament. Ele sunt recomandate de medici stomatologi ca și tratamente de încredere pentru albirea dinților acasă, fără să dăuneze danturii și gingiilor.
În cazul în care, din diferite motive, nu ești mulțumit(ă) în urma folosirii produselor noastre, nici noi nu suntem. Dacă rezultatele de albire a dinților obținute sunt nesatisfăcătoare la 3 zile după folosire, poți returna produsul în termen de 14 zile de la data livrării.
Și... nu uita: „un zâmbet alb strălucitor te diferențiază de ceilalți”!
Cele mai vandute produse.
Produse de albire
Crest 3D White Whitestrips
Glamorous White
....................
de la 129
Produse de albire
Crest 3D White Whitestrips
With LIGHT
....................
479 lei
Produse de albire
Crest Whitestrips Professional
Supreme
....................
de la 259
Produse de albire
Luster Premium White
2 Min White
....................
199 lei


Urmareste-ne pe instagram.
@coolsmilero
Navigatie.
Program.
Relatii clienti:
Luni - Sambata
9:00 - 22:00
Expeditii:
Luni - Vineri
10:00 - 16:00
0723 680 260
Reclamatii:
0749 819 708
Informatii contact.
Str. Portului 3, Bl.P2
Constanta
COMENZI TELEFONICE:
0741 145 725 / 0723 680 260
E-MAIL
orders[at]coolsmile.ro


© 2005 - 2017 CoolSmile - Albirea dintilor - in 3 zile. All rights reserved. ANPC Harta Site - Politica Privata