Pentru a va indruma in alegerea produsului potrivit va rugam sa ne lasati datele dvs de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp
Nume complet
Telefon
Trimite

Puteti plati online cu cardul de credit in rate fara dobanda. Pentru mai multe detalii apasati aici.*

Intrebari generale +
Cum functioneaza aceste tratamente ?
Toate tratamentele noastre contin peroxid de hidrogen. Pe masura ce peroxidul de hidrogen actioneaza, oxigenul patrunde in smalt si dentina si decoloreaza (oxideaza) substantele colorate depuse. Structura dintelui nu este schimbata sau afectata, numai culoarea este transformata.
Aceste produse ataca smaltul?
Nu. Produsele noastre contin aceeasi substanta de albire a dintilor utilizata in cabinetele stomatologice. In plus studiile arata ca daca aceste tratamente sunt folosite corespunzator nu afecteaza smaltul dintilor in nici un fel.
Cand voi observa primele rezultate vizibile ?
Primele rezultate vizibile pot varia de la pacient la pacient in functie de structura dintilor fiecaruia.De obicei rezultatele vizibile vor fi in 1-3 zile.
Cat timp vor ramane dinti mei albi dupa tratament ?
In functie de tratamentul ales si alimentele consumate de dvs. Daca evitati alimentele care pateaza dinti (ex: cafea, tutun, vin rosu, ceai, ciocolata,etc.) si veti folosi in mod regulat o pasta de dinti pentru intretinere cu efect de albire poate sa dureze si pana la 3 ani.
Cum sa mi intretin dintii albi tot timpul ?
Va puteti pastra nuanta de alb obtinuta folosind o data la 12 luni un nou tratament de albire sau folosind produsele noastre de intretinere regulat.
Poate functiona si pe dinti pusi sau lucrari?
Aceste tratamente sunt special concepute numai pentru DINTIi NATURALI. Dinti pusi, coroanele dentare ,obturatiile si lucrarile dentare nu se vor albi.
Intrebari de utilizare +
Cum folosesc un produs de albire?
Fiecare produs vine insotit cu instructiuni de utilizare in limba romana. In plus, pe fiecare pagina a produsului, gasiti instructiunile in varianta on-line pe care le puteti descarca oricand.
Ce se intampla daca uit sa aplic o sedinta ?
Daca ati uitat sa aplicati o sedinta din tratament continuati tratamanetul in urmatoarea zi. Rezultatul tratamentului nu se va schimba.
Ce se intampa daca imi apar pete albe pe dinti ?
Pot aparea pete albe pe dinti dupa folosirea tratamentului. Este normal si nu prezinta nici un risc, aceste pete vor disparea curand.
Cum procedez daca imi ramane gel pe dinti dupa folosirea tratamentului ?
In cazul in care ramane gel pe dinti dvs. clatiti cu putina apa sau indepartati cu un servetel/prosop/etc.
Ma pot spala pe dinti inainte de aplicarea tratamentului ?
Nu este indicat sa va spalati pe dinti inainte deoarece periuta poate provoca o sensibilitate usoara a dintilor in timpul spalarii.Va recomandam sa va spalati dupa.
Pot folosi un tratament de albire dupa ce am efectuat un detartraj ?
Nu va recomandam sa folosit un tratament de albire a dintilor dupa ce ati efectuat un detartraj cel putin 1-2 saptamani.Este recomandat sa efectuati o albire a dintilor mai intai iar apoi sa efectuati detartrajul.
Cum imi pot da seama daca in urma unui tratament am obtinut efectul maxim posibil ?
Tratamentele noastre functioneaza numai pe dinti naturali. Daca dupa terminarea unui tratament complet dinti dvs. inca mai prezinta nuante de galben la baza lor inseamna ca veti mai avea nevoie sa continuati pana cand baza dintilor dvs. va fi alba.
Pot folosi aceste tratamente daca sunt insarcianta?
Nu va recomand folosirea acestor tratamente in acest caz.
Intrebari Sensibilitate +
Pot folosi un tratament pentru albirea dintilor daca am dinti sensibili ?
Da, puteti. Avem produse special concepute pentru dinti sensibili.
Ce fac daca am sensibilitate in urma folosiri tratamentului?
In general aceste tratamente pot produse o usoara sensibilitate a dintilor care dispare la 2-3 zile dupa incetarea tratamentului. Daca aveti sensibilitate mai mare va recomandam sa opriti tratamentul pentru 1-2 zile. Reluati tratamentul normal.

Ce inseamna nivelul de albire
  • Nivelul 1 2 nuante
  • Nivelul 2 3 nuante
  • Nivelul 3 4 nuante
  • Nivelul 4 5-6 nuante
  • Nivelul 5 6 nuante
  • Nivelul 6 7-10 nuante
© 2005 - 2017 CoolSmile - Albirea dintilor - in 3 zile. All rights reserved. All copy and claims valid only in Romania | Twitter